Rejlers suunnitteli vihreän vedyn tuotantokonseptin

huhti 15, 2021 | Blog

Rejlers Finland Oy suunnitteli vihreän vedyn tuotantokonseptin P2X Solutionsin Vihreä Vety -hankkeelle. Konseptisuunnittelussa laadittiin selvitys vedyn tuotantolaitoksen teknisestä ja liiketoiminnallisesta konseptista. Projekti valmistui vuoden 2021 alussa.

P2X Solutions Oy:n tarkoitus on demonstroida vihreän vedyn valmistuksen koko arvoketju uusiutuvan sähkön tuotannosta. Vihreä vety on yksi lopputuote ja osa vedystä jatkojalostetaan synteettiseksi polttoaineeksi.

”Työskentely Rejlersin kanssa oli sujuvaa. He olivat avoimia, luotettavia ja joustavia. Meistä myös tuntui, että tähän työhön tarvittava osaaminen oli käytettävissämme”, kiittelee Herkko Plit, toimitusjohtaja, P2X Solutions Oy.

Selvityksen jälkeen projekti jatkuu nopeasti eteenpäin. Ensimmäinen laitos on tarkoitus ottaa käyttöön vuonna 2024. Hankkeen tavoitteena on rakentaa muita laitoksia vaiheittain Suomeen ja myöhemmin laajentaa konseptia sekä monistaa sitä muihin maihin.

”Toivon, että nämä projektit toteutuvat, koska vihreällä vedyllä voi olla todella tärkeä vaikutus Suomen, EU: n ja koko maailman kestävyyteen”, sanoo Suvi Veräjänkorva, Manager, Technology and Process Engineering, Rejlers Finland Oy.

****

P2X Solutions Oy yritysfaktat P2X Solutions Oy on suomalainen energiatulevaisuuden edelläkävijä päästöttömän hyvinvointiyhteiskunnan rakentajana, jonka visiona on tuottaa vihreää vetyä ja jatkojalostaa se synteettisiksi polttoaineiksi kustannustehokkaasti.  

*****

 

 

Lisätietoja:

Herkko Plit / P2X Solutions Oy, herkko.plit@p2x.fi, 050-4620788

Suvi Veräjänkorva / Rejlers Finland Oy, suvi.verajankorva@rejlers.fi, 040-5397566

 

Suvi Veräjänkorva

Suvi Veräjänkorva

Manager, Technology and Process Engineering

Process

+358 539 7566
etunimi.sukunimi@rejlers.fi