Sähkösuunnittelua teollisuuden tuotannosta töpseliin

joulu 1, 2020 | Blog

Olen kuluvan vuoden 2020 alusta lukien toiminut Rejlers Teollisuuden Power Techin, tuttavallisemmin sähkösuunnittelun, liiketoiminnan vetäjänä. Huolimatta siitä, että Rejlersin asiantuntijoiden sähkösuunnitteluosaaminen oli minulla entuudestaan tiedossa, vaikutun edelleen siitä osaamisen tasosta millä pystymme asiakkaitamme palvelemaan.

Reippaasti yli sata teollisuuden sähköistyksen asiantuntijaamme ja kattava osaamisemme nostaa meidät vähintäänkin kansallisella tasolla alan kärkisijoille. Kun huomioimme Teollisuuden lisäksi Energian ja Rakentamisen toimialojen sähköistyksen erikoisosaamisen, uskallan sanoa, että pystymme tuottamaan sähkösuunnittelun osalta kaikki tarvittavat palvelut tuotannosta töpseliin. 

Jokaisella on oma rooli joukkueessa

Innokkaana jalkapalloilun seuraajana sekä ManU:n ja Huuhkajienkin kannattajana olen aika ajoin miettinyt millä logiikalla valmentajat Ole Gunnar Solskjaer tai Rive Kanerva valitsevat pelaavan kokoonpanon, välillä asian ymmärtäen toisinaan ymmärtämättä. Joka tapauksessa pelaavaa kokoonpanoa sovitetaan vastustajan pelityyli huomioiden tai riippuen siitä onko kyseessä pakkovoitto vai riittääkö 0-0. Käytettävissä oleva pelaajarosteri raamittaa kokoonpanon mahdollisuuksia.

Suunnittelutiimin kokoaminen hankkeeseen sisältää usein jo pelkästään sähköistyksen osalta enemmän haastetta kuin 11 pelaajan nimeäminen nurmelle. Tuotannosta töpseliin välille mahtuu useita erikoisosaamisalueita, joihin pitää löytää se oikea pelaaja. Yli sadan sähköistyksen ammattilaisen rosteri mahdollistaa oikean joukkueen kokoamisen asiakkaidemme kuhunkin tarpeeseen. Asiakas saa meiltä laadukasta palvelua nyt, seuraavalla kerralla ja aina tulevaisuudessa.

 

Tulevaisuuden avainpelaajat

Vastaavasti kuin Rive antaa vastuuta nuorelle Valakarille tai Forssille, tulee myös meidän ymmärtää antaa vastuuta oman uransa alkumetreillä oleville suunnittelijoille, joilla perustaidot ovat olemassa mutta lopullinen kiinnostuksen suunta ei välttämättä ole vielä kirkas. Tässä kirkastamisessa ovat kokeneet ammattilaiset ensiarvoisen tärkeässä asemassa, jotta meillä riittää tulevaisuudessakin avainpelaajia ratkaisemaan pelit eduksemme.

Olen ylpeä rosteristamme, sen kokeneista pelimiehistä ja -naisista sekä nuorista kyvyistä. Voittajajoukkue!

Käy tutustumassa tarkemmin joukkueeseemme tästä linkistä.

Lisätietoja:
Jari Kaarrela, Business Line Director |Power
+358 40 801 1371, etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Jari Kaarrela

Jari Kaarrela

Business Line Director

Power

+358 40 801 1371
etunimi.sukunimi@rejlers.fi