Turvallisuus on asiantuntijalaji

loka 9, 2020 | Blog

Turvallisuuden ja laadunvarmistuksen asiantuntijapalveluiden hyödyntäminen antaa yritykselle lisäarvoa ja kertoo vastuullisuudesta. Rejlers Teollisuuden turvallisuuden asiantuntijamme hallitsevat standardien, asetusten ja vaatimusten mukaiset turvallisuuden ja laadunvarmistuksen palvelut.

Tampereella Rejlers Teollisuuden HSEQ -palveluiden Business Unit Managerina työskentelevää Pauliina Kauppilaa haastateltiin turva-alan osaajia esittelevään Osaava -blogisarjaan. Haastattelussa Kauppila kertoo omasta taustastaan turvallisuusalalla sekä pohtii teollisuuden turvallisuuden teemoja.

”Paljon ala on kehittynyt ja myös konesuunnittelun maailma, yhä useammin loppuasiakas osaa olla kysymässä konsultointia, eikä vain tehdä lakisääteisiä minimejä”, Kauppila toteaa.

Yhtiömme vision Home of the learning minds mukaisesti opimme ja kehitymme jatkuvasti vastataksemme parhaalla mahdollisella tavalla asiakkaidemme turvallisuuden ja riskienhallinnan tarpeisiin. Myös Kauppila on jatkuvan oppimisen ja kehittymisen puolestapuhuja: ”Jatkuvasti pitää oppia uutta ja nähdä asioita eri näkökulmista”.

Voit lukea koko haastattelun täältä

Lisätietoja:

Pauliina Kauppila, Business Unit Manager | HSEQ
+358 40 557 6491, etunimi.sukunimi@rejlers.fi

 

 

Pauliina Kauppila

Pauliina Kauppila

Business Unit Manager

HSEQ

+358 40 557 6491
etunimi.sukunimi@rejlers.fi