Tuulesta temmatut toiveet ja vetyyn piirretyt viivat! VIHREÄN SIIRTYMÄN MAHDOLLISUUDET JA KIPUPISTEET

 

REJLERS-PANEELI | 30.6. KLO 14.-14.45
SuomiAreena | Eetunaukion lava, Pori

TULE KUULOLLE TAI KATSO STRIIMAUS! >>

Juontaja
Peter Nyman

 

OUTI ERVASTI

Vice President
Renewable Hydrogen
Neste Oyj

 

JUKKA LESKELÄ

Toimitusjohtaja
Energiateollisuus ry

 

MARITA NIEMELÄ

Senior Vice President
Rejlers

 

ESA VAKKILAINEN

Professori
LUT

 

Onko vety pelastaja?
Selviämmekö sähköistyksestä ilman uusia kaivoksia?
Tuleeko Suomi täyteen tuulivoimaloita?

Rejlers pistää tämän hetken puhutuimmat, kestävät energiaratkaisut happotestiin, yhdessä energia-alan huippuasiantuntijoiden kanssa.

Tule seuraamaan rehellistä keskustelua vihreästä siirtymästä, jotta voit itse muodostaa mielipiteesi tästä murroksesta, joka vaikuttaa meihin kaikkiin. Siirtymä ei ole pikajuoksutaival, vaan pitkä maraton.

Nyt ei haaveilla, nyt tehdään!

TESTAA TIETOSI JA OSALLISTU ARVONTAAN!

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä
Rejlers Finland Oy
PL 194, 50101 Mikkeli
Myöhemmin ”Järjestäjä”.

2. Osallistumisoikeus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt tai mikäli osallistujalla on huoltajan lupa. Arvontaan eivät voi osallistua niiden yritysten työntekijät eivätkä heidän kanssaan samassa taloudessa asuvat henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan suunnitteluun, toteutukseen tai järjestelyihin.

3. Rekisteritiedot
Osallistujan antamia nimi- ja yhteystietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan valintaan ja palkinnon toimittamiseen. Katso tarkemmin tietosuojakäytäntömme. Osallistujan antamia tietoja ei käytetä eikä luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin.

4. Palkinnot, voittajien valinta ja palkintojen luovutus
Palkinnot arvotaan osallistuneiden kesken 3.7.2023. Arvonnan voittajat, 3 kpl, saavat palkinnoksi 50 euron arvoisen GoGift lahjakortin. Palkinnot toimitetaan voittajien osallistumisen yhteydessä ilmoittamaan puhelinnumeroon tekstiviestillä.

5. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä maksaa lakisääteisen arpajaisveron näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kampanjaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta ja kuluista, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kampanjaan osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia. Järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa osallistumisista, jotka eivät teknisistä syistä ole tulleet perille tai joissa on puutteelliset tunnisteet tai yhteystiedot. Järjestäjällä on oikeus peruuttaa arvonta ylivoimaisen esteen (force majeure) tai vastaavan tapahtuman johdosta.

6. Muut ehdot
Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Arvonnan järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

0 votes, 0 avg
78

Arvonta | Lottery

Osallistu arvontaan ja voit voittaa 1 kuukauden lisenssin AOS 360 palveluun sekä palvelun käyttöopastuksen (arvo 500€).
Palkinto arvotaan 6.11.2023 ja voittajaan ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä.

Take part in the lottery and you can win 1 month licence to AOS 360 service and user guidance (value 500€)
Prize winner will be drawn on 6th November 2023 and the winner will be contacted personally.

 

You need to add questions

Your score is

The average score is 50%

0%

Janoatko lisää tietoa kestävistä energiaratkaisuista?

REJLERS-PANEELIN PUHUJAT

OUTI ERVASTI

Vice President, Renewable Hydrogen
Neste Oyj

Outi Ervasti johtaa Nesteellä uusiutuvaan vetyyn keskittyvää liiketoiminta-alustaa. Ennen työskentelyään Neste Innovationissa Outilla on ollut pitkä ura kansainvälisessä liikkeenjohdon konsultoinnissa metsä-, energia- ja kemianteollisuudessa. Outilla on uransa aikana ollut useita luottamustoimia teollisuuden eri järjestöissä. Tällä hetkellä Outi on VTT:n hallituksen jäsen ja aktiivinen (Co-chair) European Clean Hydrogen Alliancessa (ECHA).

JUKKA LESKELÄ

Toimitusjohtaja
Energiateollisuus ry

Jukka Leskelä johtaa Suomessa toimivien sähkö-, kaukolämpö- ja kaasuyhtiöiden järjestöä. Hänen osaamisalueitaan ovat ilmasto-, energia- ja ympäristöpolitiikka niin EU:ssa kuin Suomessakin. Ennen järjestötyötä Leskelä toimi energiayhtiö Fortumin palveluksessa päästöjen vähentämiseen ja mittaamiseen liittyvissä eri tehtävissä. Leskelällä on ollut useita luottamustehtäviä kansallisissa ja eurooppalaisissa organisaatioissa. Tällä hetkellä hän on hallituksen jäsen eurooppalaisessa sähköalan järjestö Eurelectricissä ja pohjoismaisessa energiajärjestöjen yhteistyöelimessä Nordenergissä.

MARITA NIEMELÄ

Senior Vice President
Rejlers

Marita Niemelä johtaa Rejlersin Sustainable Energy Solutions -toimialaa. Hänellä on laaja tekniikan, liiketoiminnan ja tieteen tausta sekä yli 30 vuoden kokemus energia-, jalostus-, kemian- ja metsäteollisuudesta. Niemelä on tekniikan tohtori sekä biopolttoaineiden ja biojalostuksen dosentti. Hän on Aallon ja Fortumin hallitusten jäsen ja toiminut myös Suomen Akatemian hallituksen jäsenenä.

ESA VAKKILAINEN

Professori
LUT

Esa Vakkilainen on kestävien energiajärjestelmien professori LUT-yliopistossa Lappeenrannassa. Vakkilainen tutkii Suomen energiatulevaisuutta, biomassan energiakäyttöä, energian tuotannon kestävyyttä ja ympäristövaikutuksia sekä teollisuuden energiatehokkuutta. Hänellä on monipuolinen kokemus kaukolämmityksestä, metsäteollisuuden energiantuotannosta ja vetytaloudesta.

LUE LISÄÄ KESTÄVISTÄ ENERGIARATKAISUISTA!

AKUT TULEVAT - RIITTÄVÄTKÖ METALLIT?

Uusiutuvan sähkön varastointiin tarvitaan akkuja ja niiden valmistukseen mineraaleja, joita tuotetaan myös Suomessa. Suurimmat hyödyt saavutetaan, jos mineraalien jatkojalostus ja akkujen valmistus tapahtuvat täällä.

UUSIUTUVA SÄHKÖ KAIPAA RINNALLEN VETYÄ - ENERGIAMURROS TOTEUTUU VAIN YHTEISTYÖLLÄ

Vedyn tuotannon, varastoinnin ja käytön synkronointi on mittava haaste, jota ei selätetä ilman monialaista yhteistyötä.

ENERGIAMURROKSESSA LUPAAVAT MARKKINAT - INVESTOINTIPÄÄTÖKSISSÄ OSUTTAVA OIKEAAN

Kestävien energiaratkaisujen kehittämisessä ja käyttöönotossa taklataan suuria haasteita. Tahtotila on selvä: nykyisiä toimintamalleja on muutettava, ja niiden tilalle on löydettävä uusia, energiatehokkaita ja vähäpäästöisiä ratkaisuja toimialasta riippumatta.

PORIS NÄHRÄÄ!

Eetunaukion lava, Pori