suunnittelupalvelut

TEOLLISUUDEN ALOJEN KOKENEET AMMATTILAISET PALVELUKSESSANNE

Kone- ja tehdastekniikan sekä sähkö-, instrumentointi- ja automaatiosuunnittelun ammattilaisemme toimivat kokeneina yhteistyökumppaneina eri teollisuuden aloilla.

SUUNNITTELUPALVELUT

Meillä on vahvaa näyttöä muun muassa paperi- ja selluteollisuuden, energiantuotantolaitosten ja ajoneuvoteollisuuden ratkaisuista sekä nostolaitteiden suunnittelusta.

PROCESS TECH

PROSESSISUUNNITTELU

Prosessisuunnittelun henkilöstä Suomessa koostuu yli kolmestakymmenestä alan ammattilaisesta. Osaamisemme ja kokemuksemme kattaa lähes kaikki teollisuuden eri prosessialueet.

Tarvitsitpa apua täysin uuden laitoksen ensimmäiseen ideointiin tai olemassa olevan laitoksen tuotannon kehittämiseen, meiltä löytyy ammattilainen auttamaan sinua pääsemään päämäärääsi. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden suunnittelualojen kanssa, jolloin saamme tehtyä toimivat kokonaisratkaisut ja huomioitua esimerkiksi kunnossapitonäkökohdat prosessisuunnittelussa.

Osaamisemme ydinalueita ovat jalostamo-, tislaus- ja voimalaitostekniikka, mutta osaamistamme voit hyödyntää kaikissa prosessiteknisissä kysymyksissä. Käytämme tarvittaessa Aspen Plus simulointiohjelmistoa ongelmasi mallintamiseen ja ratkaisemiseen.

PLANT TECH

TEHDAS- JA LAITOSSUUNNITTELU, PUTKISTOSUUNNITTELU

Tehdas- ja laitossuunnittelussamme yhdistyvät huippuluokan osaaminen, asiakaspalvelu ja toimiva yhteistyö. Meillä on vahvaa suunnitteluosaamista useilta teollisuuden toimialoilta, kuten kemian, paperi-, sellu- ja kaivosteollisuudesta sekä energiantuotannosta.

Rejlersillä asiakas saa yhdeltä toimijalta kaikki tarvitsemansa tehdas- ja laitossuunnittelun palvelut. Palvelumme kattavat layout-, putkisto-, teräsrakenne-, hoitotaso- ja säiliösuunnittelun sekä putkistojen jännitysanalyysit, painelaitteet ja painelaitelaskennat sekä asennusvalvonnan, käyttöönoton ja koulutuksen.

 

CIVIL TECH

RAKENNESUUNNITTELU

Arkkitehti- ja rakennesuunnittelu sekä LVI-suunnittelu

MACHINE TECH

KONE- JA LAITESUUNNITTELU

Koneiden ja laitteiden suunnittelu sekä tuotekehitys ovat vahvimpia osaamisalueitamme. Tarjoamme asiakkaillemme parasta mahdollista suunnittelu- ja projektiosaamistamme aina esisuunnittelusta toteutussuunnitteluun ja asennusvalvontaan saakka. Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa selvitämme, ratkaisemme ja toteutamme haastavimmatkin koneiden ja laitteiden suunnitteluun liittyvät toimeksiannot.

Asiakkaitamme ovat mm. teknologiateollisuudessa toimivat kone- ja laitevalmistajat.

POWER TECH

SÄHKÖSUUNNITTELU

Meillä on vuosikymmenten suunnittelukokemus sähkönjakeluun, prosessi- ja rakennussähköistykseen liittyvistä toimeksiannoista energian tuotannon ja teollisuuden toimialoilla.

Erikoisosaamisalueitamme ovat saattolämmitysten suunnittelu, verkostolaskenta, varmennetun sähkönjakelun suunnittelu, ATEX -alueille kohdistuva sähkösuunnittelu sekä osaamisemme toiminnallisessa- ja koneturvallisuudessa.

Olemme valvomassa kojeistojen, muuntajien, sähköjärjestelmien kuten UPS:ien, generaattoreiden FAT, SAT testeissä tilaajan edustajana. Teemme myös asennusvalvontaa, käyttöönottoja ja testauksia periaatteella ”Sen minkä suunnittelemme, sen myös otamme käyttöön”.

CONTROL TECH

AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

Meille on kertynyt vuosikymmeniä kansainvälisesti tunnustettua osaamista automaation ja instrumentoinnin suunnittelun ja konsultoinnin saralla.  Ammattitaitoiset asiantuntijamme tuntevat alamme standardit ja määräykset ja löytävät ratkaisut niin prosessiteollisuuden kuin kone-/laiterakennuksen haasteisiinne.  On kohteenanne sitten suunnittelun kuormitushuippujen tasaaminen, vaativampi tuotekehitysosaaminen tai kokeneen kumppanin tarve suuremman toimitusprojektin kanssa, niin ole meihin aina yhteydessä.

Osaamisemme kattaa kaiken toimitusten esiselvityksistä käyttöönottoon ja loppudokumentaatioon. Osaamme synnyttää ideoita ja muuttaa ne todeksi käyttämällä juuri oikeaa teknologiaa ja menetelmää yhteisen haasteen ratkaisemiseksi.

Tutustu automaatio- ja instrumentointipalveluihimme ja lähdetään toteuttamaan yhteistä onnistumistamme!