Arkkitehti- ja rakennesuunnittelu

civil tech

ARKKITEHTI- JA RAKENNESUUNNITTELU

Arkkitehti- ja rakennesuunnittelussa meillä on yli 10 alan huippuosaajaa. Toimimme teollisuuden uudis- ja korjausrakentamisen projekteissa.

Tehdas- ja laitossuunnittelusta saatujen rakennustehtävätietojen perusteella mitoitamme betoni- ja teräsrakenteet ja valitsemme tarkoituksenmukaiset rakennustavat. Uudisrakennukset tai rakennusten laajennusosat suunnittelemme ympäristöön hyvin soveltuviksi.

CIVIL TECH -palvelutarjoamamme sisältää RAK-suunnittelun tarvittavat mitoitukset ja rakennesuunnitelmat. ARK-suunnittelumme kattaa hanke-, luonnos- ja toteutussuunnittelun. Lisäksi HVAC-suunnittelu ja työmaavalvonnat ovat osa toimintaamme.

Teemme myös maanjäristyslaskentaa sekä räjähdyskestävien rakenteiden laskentaa ja suunnittelua. Rakenteiden ja rakennusten kuntokartoitukset, passiiviset palosuojaukset ja palokatkot hoituvat kauttamme.

Asiantuntijamme auttavat myös täysin uuden tuotantolaitoksen ensimmäisessä ideoinnissa sekä esi- ja perussuunnitteluvaiheissa ennen varsinaista toteutusprojektia.

Arto Rastas

Arto Rastas

Business Line Director

Civil

+358 40 507 7054
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

ARKKITEHTI- RAKENNESUUNNITTELU

OPTIMAALISIA RATKAISUJA

Osaamisalueemme kattavat kokonaissuunnittelun sisältäen tarvittavat laskennat betoni-, paikallavalu- ja elementtirakenteille sekä betonisille kaapelikanaville ja teräs- ja puurakenteille. Hallitsemme myös maarakenteet, kuten kaivuut, täytöt, massan vaihdot, maavallit, vallitilat ja paalutukset. Suunnittelemme maanalaiset putkistot pitäen sisällään juomaveden, viemäröinnin ja palovedet.

Olemme tehneet rakennesuunnittelua teollisuuden tuotantorakennuksille, teollisuushalleille ja toimistorakennuksille, mutta hallitsemme myös haastavat kohteet, kuten laboratoriot, muuntamot, sähkötilat sekä siltarakenteet.

Muita palveluitamme ovat rakennuslupaprosessista huolehtiminen, pääsuunnittelijan tehtävät ja rakennuttajatehtävät. Meillä myös laajaa palvelua arkkitehtisuunnittelun alalta.

HVAC-SUUNNITTELU

KÄYTÄNNÖLLISTÄ MUKAVUUTTA

LVI-asiantuntijamme huolehtivat teollisuuskohteiden lämmitys-, ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien asianmukaisesta suunnittelusta.