AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

CONTROL tech

AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

Meille on kertynyt vuosikymmeniä kansainvälisesti tunnustettua osaamista automaation ja instrumentoinnin suunnittelun ja konsultoinnin saralla.  Ammattitaitoiset asiantuntijamme tuntevat alamme standardit ja määräykset ja löytävät ratkaisut niin prosessiteollisuuden kuin kone-/laiterakennuksen haasteisiinne.  On kohteenanne sitten suunnittelun kuormitushuippujen tasaaminen, vaativampi tuotekehitysosaaminen tai kokeneen kumppanin tarve suuremman toimitusprojektin kanssa, niin ole meihin aina yhteydessä.

Osaamisemme kattaa kaiken toimitusten esiselvityksistä käyttöönottoon ja loppudokumentaatioon. Osaamme synnyttää ideoita ja muuttaa ne todeksi käyttämällä juuri oikeaa teknologiaa ja menetelmää yhteisen haasteen ratkaisemiseksi.

Tutustu automaatio- ja instrumentointipalveluihimme ja lähdetään toteuttamaan yhteistä onnistumistamme!

Aki Hakkarainen

Aki Hakkarainen

VP / Business Line Director

Control

+358 40 032 8730
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

AUTOMAATIO

KONEAUTOMAATIO HALLINNASSA

Kattavista koneautomaation suunnittelupalveluistamme löytyy apua mm. PLC- ja käyttöliittymäohjelmointiinne.

Suunnittelijoidemme ammattitaitoon voitte luottaa myös voimalaitosautomaatiossa, paperikoneiden uudistus- ja muutostöissä sekä kemianteollisuuden kunnossapidon automaatioprojekteissa.

Automaation ohjelmisto-osaamistamme ovat mm. Siemens STEP7, TIA-Portal, WinCC, Beckhoff TwinCAT ja Honeywell Alcont.

INSTRUMENTOINTI

VALMIINA KAIKKIIN HAASTEISIIN

Prosessien instrumentointisuunnittelumme sisältää esisuunnittelun, laitemäärittelyt sekä kenttäsuunnittelun piirikaavioineen ja kytkentälistoineen.

Kokemusta meillä on erityisesti kemianteollisuuden kunnossapidon projekteista sekä paperikoneiden uudistus- ja muutostöistä. Erityisosaamistamme on myös räjähdysvaarallisten tilojen instrumentointisuunnittelu.

Instrumentoinnissa ammattilaistemme tukena ovat mm. AutoCAD, CADS Electric, VertexED.

ASENNUSVALVONTA JA KÄYTTÖÖNOTTO

TIIVISTÄ YHTEISTYÖTÄ

Asiantuntijamme hoitavat myös asennusvalvontaa, käyttöönottoa ja käyttäjäkoulutusta sekä kotimaassa että ulkomailla tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Vahvuutemme ovat prosessiteollisuudessa, jossa olemme käyttöönottaneet mm. erilaisia kattiloita, kaasuttimia, sellu- ja kuorikuivaimia sekä savukaasupesureita.