AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

CONTROL tech

AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

Meillä on pitkältä ajalta kansainvälisestikin tunnustettua osaamista automaatio- ja instrumentointisuunnittelusta sekä konsultoinnista. 150 asiantuntijaamme tuntevat alamme standardit ja määräykset ja löytävät ratkaisut niin prosessiteollisuuden kuin kone-/laiterakennuksen haasteisiin.

CONTROL TECH -palvelutarjoamamme kattaa kaiken toimitusten esiselvityksistä käyttöönottoon ja loppudokumentaatioon. Osaamme synnyttää ideoita ja muuttaa ne todeksi käyttämällä juuri oikeaa teknologiaa yhteisen haasteen ratkaisemiseksi.

Asiantuntijamme hoitavat myös asennusvalvontaa, käyttöönottoa ja käyttäjäkoulutusta sekä kotimaassa että ulkomailla tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Vahvuutemme on prosessiteollisuudessa, jossa olemme käyttöönottaneet mm. erilaisia kattiloita, kaasuttimia, sellu- ja kuorikuivaimia sekä savukaasupesureita.

Harri Häyhä

Harri Häyhä

Business Line Director

Control

+358 40 579 0335
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

AUTOMAATIOSUUNNITTELU

KONEAUTOMAATIO HALLINNASSA

Kattavista koneautomaation suunnittelupalveluistamme löytyy apua mm. PLC- ja käyttöliittymäohjelmointiin.

Suunnittelijoidemme ammattitaitoon voi luottaa myös voimalaitosautomaatiossa, paperikoneiden uudistus- ja muutostöissä sekä kemianteollisuuden kunnossapidon automaatioprojekteissa.

Automaation ohjelmisto-osaamistamme ovat mm. Siemens STEP7, TIA-Portal, WinCC, Beckhoff TwinCAT ja Honeywell Alcont.

INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

VALMIINA KAIKKIIN HAASTEISIIN

Prosessien instrumentointisuunnittelumme sisältää esisuunnittelun, laitemäärittelyt sekä kenttäsuunnittelun piirikaavioineen ja kytkentälistoineen.

Kokemusta meillä on erityisesti kemianteollisuuden kunnossapidon projekteista sekä paperikoneiden uudistus- ja muutostöistä. Erityisosaamistamme on myös räjähdysvaarallisten tilojen instrumentointisuunnittelu.

Instrumentoinnissa ammattilaistemme tukena ovat mm. AutoCAD, CADS Electric, VertexE