TEHDAS- JA LAITOSSUUNNITTELU

PLANT tech

TEHDAS- JA LAITOSSUUNNITTELU

Tehdas- ja laitossuunnittelussamme sataan ammattilaiseemme yhdistyvät huippuluokan osaaminen, asiakaspalvelu ja toimiva yhteistyö. Meillä on vahvaa suunnitteluosaamista useilta teollisuuden toimialoilta, kuten kemian-, paperi-, sellu- ja kaivosteollisuudesta sekä energiantuotannosta.

PLANT TECH -palvelutarjoamamme sisältää layout-, putkisto-, rakennustehtävä-, teräsrakenne-, hoitotaso- ja säiliösuunnittelun sekä putkistojen jännitysanalyysit. Työmailla toimimme em. lisäksi asennusvalvonnan ja käyttöönoton tehtävissä.

Asiantuntijamme auttavat myös täysin uuden tuotantolaitoksen ensimmäisessä ideoinnissa tai nykyisen tuotantoteknologian modernisoinnissa.

Marko Ahvenainen

Marko Ahvenainen

Business Line Director

Plant

+358 50 402 1878
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

PUTKISTO- JA LAYOUTSUUNNITTELU

EDUSTAMME ALAN KÄRKIOSAAMISTA

Putkisto- ja layout-suunnittelussa osaamisemme perustuu käytännönläheiseen toimintaamme ja pitkään kokemukseemme projekteissa ja kunnossapitosuunnittelussa.

2D- tai 3D-suunnittelumme tuottaa putkistojen asennusdokumentaation, tarkentaa laitesijoitukset ja säiliöiden mittatiedot sekä antaa rakennustehtävä- ja kuormitustiedot rakennusta varten. Teemme myös tarvittavat putkistojen jännitysanalyysit.

Käyttämiämme suunnitteluohjelmistoja ovat mm.
AutoCAD, AutoCAD Plant 3D, PDMS ja E3D.

TERÄSRAKENNE- JA SÄILIÖSUUNNITTELU

LÄHTÖKOHTANA TURVALLISUUS

Hoitotasorakenteiden ja laitteiden nostokiskojen suunnittelussa huomioimme erityisesti henkilöturvallisuuden. Tärkeä osa turvallisuutta on rakenteiden lujuuden tarkastelu.

Suunnittelemme myös mm. putkisillat, säiliöt ja laitteiden teräsalustat. Käytämme teräsrakennesuunnittelussa 2D- ja 3D-suunnitteluojelmistoja, mm. AutoCAD, SolidWorks, PDMS ja E3D.