PROSESSISUUNNITTELU

process tech

PROSESSISUUNNITTELU

Prosessisuunnittelun henkilöstömme Suomessa koostuu yli kolmestakymmenestä alan ammattilaisesta. Osaamisemme ja kokemuksemme kattaa lähes kaikki teollisuuden eri prosessialueet.

Tarvitaan apua sitten täysin uuden laitoksen ensimmäiseen ideointiin tai olemassa olevan laitoksen tuotannon kehittämiseen, meiltä löytyy ammattilainen auttamaan tavoitteiden saavuttamisessa. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden suunnittelualojemme kanssa, joten saamme tehtyä toimivat kokonaisratkaisut ja huomioitua esimerkiksi kunnossapitonäkökohdat prosessisuunnittelussa.

Osaamisemme ydinalueita ovat jalostamo-, tislaus- ja voimalaitostekniikka, mutta laajaa kokemustamme kannattaa hyödyntää kaikissa prosessiteknisissä kysymyksissä.

PROCESS TECH -palvelutarjoamamme kattaa kaiken prosessisuunnittelusta: prosessimitoitukset, taselaskelmat, PI-kaaviot luetteloineen sekä prosessien toimintakuvaukset ja koulutukset. Käytämme tarvittaessa Aspen Plus -simulointiohjelmistoa prosessiongelmien mallintamiseen ja ratkaisemiseen. Työmailla toimimme em. lisäksi asennusvalvonnan ja käyttöönoton tehtävissä

Jyri Kuiri

Jyri Kuiri

Business Line Director

Process

+358 40 4857 508
etunimi.sukunimi@rejlers.fi