asiantuntijapalvelut

PALVELUMME KATTAVAT KAIKEN ESISUUNNITTELUSTA TOTEUTUKSEEN

ASIAKASLÄHTÖISET ASIANTUNTIJAPALVELUT

Me rejlersläiset olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaidemme teknologisiin haasteisiin. Pitkäaikaisen kokemuksemme kautta olemme kehittäneet asiantuntijapalvelumme huippuunsa asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi.

LAATUA JA TURVALLISUUTTA

Laajan tarpeisiin vastaavan palvelutarjoaman ohella olemme panostaneet jatkuvaan laadun parantamiseen sekä teknologisten ratkaisujen turvallisuuteen, kustannustehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen. 

MUKAVAA TEKEMISEN HENKEÄ

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme motivoituneita suunnittelun ammattilaisia. Mukava tekemisen henki on meidän rejlersläisten suuri vahvuus, ja se varmasti näkyy toimeksiannoissamme. 

REJLERS ON VARMA VALINTA

Olemme varma toimittajavalinta, kun kyseessä on kuormitushuippujen tasaaminen, vaativampi tuotekehitysosaaminen tai kokeneen kumppanin tarve suurempaan toimitusprojektiin.

Aki Hakkarainen

Aki Hakkarainen

Vice President

Engineering

+358 40 032 8730
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Jussi Likitalo

Jussi Likitalo

Vice President

Projects

+358 40 801 1592
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

HSEQ

TURVALLISUUS JA RISKIENHALLINTA

Hoidamme turvallisuuden ja riskienhallinnan toimeksiannot aina pienimmistä riskianalyyseistä isompien investointiprojektien kokonaisvaltaiseen HSE-johtamiseen sekä toiminnallisen turvallisuuden varmistamiseen.

Autamme turvallisuusvaatimusten selvityksissä, dokumentaation laadinnassa ja päivittämisessä sekä teemme riskien arvioinnit ja järjestämme projektikohtaisia turvallisuuskoulutuksia. Tunnemme yleisimmät riskien arviointimenetelmät sekä ATEX- vaatimukset.

PROCESS

 

PROSESSISUUNNITTELU

Process TECH+ -palvelutarjoamamme kattaa kaiken prosessisuunnittelusta: prosessimitoitukset, taselaskelmat, PI-kaaviot luetteloineen sekä prosessien toimintakuvaukset ja koulutukset. Käytämme tarvittaessa Aspen Plus -simulointiohjelmistoa prosessiongelmien mallintamiseen ja ratkaisemiseen. Työmailla toimimme em. lisäksi asennusvalvonnan ja käyttöönoton tehtävissä

PROJECT

PROJEKTINHALLINTA JA HANKINTAPALVELUT

Mikäli asiakkaalla on itsellään ammattitaitoa projektin toteutukseen on usein kustannustehokasta käyttää omia osaajia projektissa. Tällä on usein myös tärkeä motivoiva tekijä, kun tehtaan oma henkilöstö pääsee itselleen rakentamaan uutta laitoksen osaa. Monesti tekninen osaaminen on asiakkaillamme erittäin vahvaa, mutta projektinjohtoon tai hankintoihin erikoistuneita ammattilaisia ei löydy tai omat operatiiviset tehtävät eivät mahdollista projektiin osallistumista. Näihin tarpeisiin vastaamme tukemalla asiakkaan organisaatiota kokeneiden projektipäälliköiden, kustannusinsinöörien, aikatauluttajien ja hankinnan ammattilaisten muodossa.

SITE

TYÖMAAHALLINTA JA VALVONTA

Hajautetussa projektimallissa, missä asiakkaan organisaatio on vahvasti mukana, saattaa työmaanhallinta, HSE-valvonta ja tekninen asennusvalvonta kaivata vahvistusta. Rejlersillä on useita kokeneita rakennuttajan turvallisuuskoordinaattorina toimineita turvallisuuden asiantuntijoita. Työmaan osalta palvelumme kattavat työmaanhallinnasta ja päätoteuttajan vastuun kantamisesta yksittäisen teknisen alueen asennusvalvontaan.

DIGITAL

DIGITAALISET TUOTTEET JA PALVELUT

Advanced Solutions tarjoaa suunnittelun tietojärjestelmien ylläpito- ja kehityspalveluita, dokumenttihallintapalveluita sekä projektitoimintoja tehostavaa ja etävalvonnan mahdollistavaa Accelerated Operations kuvamallipalvelua.