suunnittelupalvelut

VANKKAA OSAAMISTA JA NÄYTTÖÄ ERI TOIMIALOJEN TUOTEKEHITYKSEN JA TUOTANNON YLLÄPITOSUUNNITTELUN RATKAISUISTA

ASIAKASLÄHTÖISET SUUNNITTELUPALVELUT

Me rejlersläiset olemme aina valmiina vastaamaan asiakkaidemme teknologisiin haasteisiin. Pitkäaikaisen kokemuksemme kautta olemme kehittäneet suunnittelupalvelumme huippuunsa asiakkaidemme tarpeita vastaavaksi.

LAATUA JA TURVALLISUUTTA

Laajan tarpeisiin vastaavan palvelutarjoaman ohella olemme panostaneet jatkuvaan laadun parantamiseen sekä teknologisten ratkaisujen turvallisuuteen, kustannustehokkuuteen ja ympäristöystävällisyyteen.

MUKAVAA TEKEMISEN HENKEÄ

Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme motivoituneita suunnittelun ammattilaisia. Mukava tekemisen henki on meidän rejlersläisten suuri vahvuus, ja se varmasti näkyy toimeksiannoissamme.

REJLERS ON VARMA VALINTA

Olemme varma toimittajavalinta, kun kyseessä on kuormitushuippujen tasaaminen, vaativampi tuotekehitysosaaminen tai kokeneen kumppanin tarve suurempaan toimitusprojektiin.

Aki Hakkarainen

Aki Hakkarainen

Vice President

Engineering

+358 40 032 8730
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

PROCESS

PROSESSISUUNNITTELU

PROCESS -palvelutarjoamamme kattaa kaiken prosessisuunnittelusta: prosessimitoitukset, taselaskelmat, PI-kaaviot luetteloineen sekä prosessien toimintakuvaukset ja koulutukset. Käytämme tarvittaessa Aspen Plus -simulointiohjelmistoa prosessiongelmien mallintamiseen ja ratkaisemiseen. Työmailla toimimme em. lisäksi asennusvalvonnan ja käyttöönoton tehtävissä

PROSESSISUUNNITTELU

PROCESS-palvelutarjoamamme kattaa kaiken prosessisuunnittelusta: prosessimitoitukset, taselaskelmat, PI-kaaviot luetteloineen sekä prosessien toimintakuvaukset ja koulutukset. Käytämme tarvittaessa Aspen Plus -simulointiohjelmistoa prosessiongelmien mallintamiseen ja ratkaisemiseen. Työmailla toimimme em. lisäksi asennusvalvonnan ja käyttöönoton tehtävissä

PLANT

TEHDAS- JA LAITOSSUUNNITTELU

PLANT-palvelutarjoamamme sisältää layout-, putkisto-, rakennustehtävä-, teräsrakenne-, hoitotaso- ja säiliösuunnittelun sekä putkistojen jännitysanalyysit. Työmailla toimimme em. lisäksi asennusvalvonnan ja käyttöönoton tehtävissä.

CIVIL

RAKENNESUUNNITTELU

CIVIL-palvelutarjoamamme sisältää RAK-suunnittelun tarvittavat mitoitukset ja rakennesuunnitelmat. ARK-suunnittelumme kattaa hanke-, luonnos- ja toteutussuunnittelun. Lisäksi HVAC-suunnittelu ja työmaavalvonnat ovat osa toimintaamme.

MACHINE

KONE- JA LAITESUUNNITTELU

MACHINE-palvelutarjoamamme sisältää mekaniikka-, työväline-, nostoväline-, säiliö-, ohutlevy-, valu- ja hydrauliikkasuunnittelun. Lisäksi tarjoamaamme sisältyvät rakenteiden lujuuslaskenta, painelaitelaskenta sekä asennusvalvonnan ja käyttöönoton tehtävät.

ELECTRICAL

SÄHKÖSUUNNITTELU

ELECTRICAL-palvelutarjoamamme erikoisosaamisalueita ovat saattolämmitysten suunnittelu, verkostolaskenta, varmennetun sähkönjakelun suunnittelu ja ATEX-alueille kohdistuva sähkösuunnittelu. Meillä on myös vahvaa näyttöä toiminnalliseen turvallisuuteen ja koneturvallisuuteen liittyvistä toimeksiannoista.

CONTROL

AUTOMAATIO- JA INSTRUMENTOINTISUUNNITTELU

CONTROL-palvelutarjoamamme kattaa kaiken toimitusten esiselvityksistä käyttöönottoon ja loppudokumentaatioon. Osaamme synnyttää ideoita ja muuttaa ne todeksi käyttämällä juuri oikeaa teknologiaa yhteisen haasteen ratkaisemiseksi.