Teollisuus

YMPÄRISTÖ JA KESTÄVÄ KEHITYS

YMPÄRISTÖ JA KESTÄVÄ KEHITYS

Rejlers tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja ympäristöön, kestävyyteen, kiertotalouteen, biodiversiteettiin ja ilmastonmuutokseen, käsitellen tärkeitä ympäristöhaasteita, kuten energiatehokkuutta, jätteen vähentämistä ja luonnon monimuotoisuuden suojelua.  

Asiantuntijatiimimme on sitoutunut luomaan parempaa tulevaisuutta tarjoamalla räätälöityjä palveluita, jotka tekevät positiivisen vaikutuksen yrityksiin ja kuntiin.

Pauliina Kauppila

Pauliina Kauppila

Business Unit Manager

HSEQ

+358405576491
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

Violetta Massala

Violetta Massala

Engineer

Kestävä kehitys

+358 40 801 1565
etunimi.sukunimi@rejlers.fi

YMPÄRISTÖ

KESTÄVÄ KEHITYS

YMPÄRISTÖ

PALVELUTARJOAMA

Ympäristöjohtaminen

Tarjoamme kattavat ympäristöjohtamisen palvelut. Autamme ympäristöriskien tunnistamisessa ja hallinnassa, ympäristönäkökohtien tunnistamisessa, ISO14001-järjestelmän rakentamisessa ja koulutuksissa. Yhdistämme tarpeen mukaan luontevasti ympäristöjohtamisen palvelumme kattavaan turvallisuusjohtamisen osaamiseemme.

Ympäristölupa ja YVA

Ympäristöluvan hankkiminen vaatii huolellista dokumentaation laadintaa ja yhteydenpitoa viranomaisten kanssa. Rejlersin asiantuntijat avustavat luvitusprosessin eri vaiheissa sekä uuden luvan laatimisessa että nykyisen luvan päivittämisessä.

 

Ympäristöselvitykset

Tuotamme ympäristön tilasta sekä toiminnan vaikutuksista luotettavaa ja ajankohtaista tietoa lupien, vaikutusten arviointien ja investointipäätösten tueksi.

Ympäristömallinnukset

Tuotamme ympäristön tilasta sekä toiminnan vaikutuksista luotettavaa ja ajankohtaista tietoa lupien, vaikutusten arviointien ja investointipäätösten tueksi.

KESTÄVÄ KEHITYS

PALVELUTARJOAMA

Vastuullisuus

Palveluihimme kuuluu tavoitteiden määrittely, kestävyyden raportointi, yhteyden luominen kestävän kehityksen tavoitteisiin, kestävyyden ratkaisujen luominen, kestävyyden arviointi, tavoitteiden asettaminen, kestävyysanalyysi ja viherpesun seulonta.

Biodiversiteetti

Työskentelemme yhteistyössä organisaatioiden kanssa kehittääksemme biodiversiteettitoimintasuunnitelmia ja toteuttaaksemme toimenpiteitä biodiversiteetin suojelun edistämiseksi. Pyrimme optimoimaan maankäyttöä, vähentämään negatiivisia vaikutuksia lajien elinympäristöihin ja tukemaan, suojelemaan, palauttamaan ja lisäämään lajien monimuotoisuutta.

Kiertotalous

Teemme tiivistä yhteistyötä yritysten ja kuntien kanssa tunnistaaksemme kiertotalouden mahdollisuuksia ja kehittääksemme strategioita niiden toteuttamiseksi. Lisäksi, asiantuntemuksemme ulottuu elinkaarianalyyseihin, hiilijalanjäljen arviointiin, hiilikädenjäljen laskentaan ja hiilipäästöjen kompensointivaihtoehtoihin.

Ilmastonmuutokseen sopeutuminen

Kattaviin ratkaisuihimme kuuluvat perusteelliset riskiarvioinnit, räätälöidyt sopeutumisstrategiat ja yksityiskohtaiset toteutussuunnitelmat. Edistyksellisen teknologian ja asiantuntijaohjauksen avulla mahdollistamme aktiivisen ilmastohaasteisiin vastaamisen, kestävyyden rakentamisen ja yrityksesi kestävän tulevaisuuden turvaamisen.