KIITOS KUN VIERAILIT OSASTOLLAMME ALIHANKINTAMESSUILLA!

REJLERS TEOLLISUUS

Rejlers välittää henkilöstöstään ja Sinusta, emmekä siksi ole tällä kertaa messuosastolla paikan päällä. Osastoltamme löydät kuitenkin tietoa teollisuuden palveluistamme, ja voit aina olla yhteydessä asiantuntijoihimme lähettämällä viestiä osoitteeseen finland.sales@rejlers.fi tai puhelimitse numeroon
020 752 0700.

TILAA TEOLLISUUDEN UUTISKIRJE JA OLE MUKANA ARVONNASSA!

Jätä meille yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta ja olet mukana vastamelukuulokkeiden arvonnassa (arvo noin 200 eur).

 

ALAN VIIMEISIMMÄT UUTISET SUORAAN SÄHKÖPOSTIISI

Teollisuuden uutiskirje on Rejlers Finlandin julkaisema tietopaketti, joka sisältää koosteen alan viimeisimmistä tapahtumista ja mielenkiintoisimmista uutisista. Julkaisemme uutiskirjettä sähköisesti joka toinen kuukausi ja voit halutessasi perua tilauksen milloin vain. Tilaus on maksuton.

 

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, ja olet mukana vastamelukuulokkeiden arvonnassa! (Arvo noin 200 eur). Arvonnassa on mukana kaikki, jotka ovat tilanneet uutiskirjeen tällä sivulla olevan yhteystietolomakkeen kautta, Alihankintamessujen aikana 21.-23.9.2021.

Arvonta suoritetaan 27.9.2021 ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostitse. Emme luovuta yhteystietoja organisaatiomme ulkopuolelle.

Jos sinulla heräsi jotain kysyttävää, voit samalla jättää meille viestin! Olemme sinuun yhteydessä niin pian kuin mahdollista.

Onnea arvontaan!

Tilaa Rejlers Teollisuuden uutiskirje ja olet mukana arvonnassa!